Blog Si Bakal Doktor

Wednesday, September 12, 2012

Terima Kasih

Assalamualaikum :)

Dulu kononnya dia berjanji akan menjadi sahabat yang boleh dipercayai, dan orang itu boleh letakkan kepercayaan itu terhadap dia. Janji menjadi seorang sahabat yang sentiasa ade kalau orang itu perlukan dia.

Dari google.

Tapi apabila boyfriend/girlfriend/kawan baiknya muncul, dia terus lupakan orang itu. Mane janjimu wahai sahabat?

Orang itu tak kisah pun dia buat orang itu macam sampah pun. Orang itu dah lali dengan seorang yang bernama sahabat ni. Tapi apabila bertemu, selisih terlanggar bahu, dia buat seolah olah tak kenal orang itu. Ohh alangkah tak bergunanya rasa diri ni.

Apa salah orang itu sehingga diperlakukan sedemikian? Apakah orang itu hanya diperlukan untuk mengisi masa yang ditanggalkan boyfriend/girlfriend/kawan baiknya itu? Betapa kejamnya kau sahabat! 

Terima kasih jua kerana menyedarkan orang itu siapa dia sebenarnya.


Dear best friends, I missed you a lot! :(

Truly, deeply missed you!


Ps ; Terbaik punya jadual kelas semester ni. Kelas sampai ke malam. Saborr  je la.


Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

20 125 tapak kaki:

I lah said...

aim, rndu hg.. kat sini, geng2 dri mache skit jer. tenggelam ktorg kat sini.

Novelgurl said...

waalaikumussalam..hmm..sy pun dh lali huuu.

waahh..smpai ke mlm? tabah kak ! tabah.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg ada manusia mcm tu..

Noraim said...

@I lah zatie ke? asala tulisan ang lain pulak?

ke amnie?

aku rindu gila2 kat hampa :(

Layyinul Harir said...

nak share..

ini juge ape akk rsa skng..

selamat belajar ye~~

♥ ROS ♥ said...

Manusia kan.. Selalu jer xkna :(

kiera'sakura said...

sayang.. jadilah mcm lilin yg membakar diri. menyala bila diperlukan dan padam bila dh tak diperlukan. dlu pun akak mcm tue. tp skang akak ajar diri. hadir disaat mereka memerlukan dan hilang saat mereka dh kembali bahagia. akak dh x mengharap sesiapa akan hargai akak, melihat senyuman mereka buat akak bahagia wlau pun sebenarnya terluka. lama2 akak sendiri suka perasaan nie.. perasaan diperlukan bila mereka dlm kesusahan

Iffah Afeefah said...

dedua ade pro n kon tau

ade baiknye ade buruknye

Anonymous said...

awak tuu!!!!

xbest la sini.bdk mchng sket ja
kesian kami :(

HeNRieTTa JoSe said...

Mmg ramai org yg mcm tu....so ht ht la dlm bersahabat.....

Psss...xpe klass smpai mlm....ada kemanisan di penghujungnya nnti....

Papa Mifz said...

janji tinggal janji...

Zakaria's daughter said...

atototototo :)
sabo ek sis. i'll always be there for youuu like one two three. lalala

I lah said...

aik len ker??? sma jer lah.. huhuhu

missSenget said...

kelas smpai ke malam..?

tak sempat layan perasaan, dah kene tido.. hehehe..


eh..jgn sedih2 dgn kwn mcm tu..!

ஜ miss klanika ஜ said...

sahabat pakai buang pulak jadinya

Kira Kekuri said...

assalamualaikum, wahh sampai malam kelas aim? aku alhamdulillah xda sampai malam dekat sini. :)
aku kat segamat aim.. :)

inilah yg org kata, even sahabat baik pun, 1 hari nanti akan jadi musuh juga.

Aku pernah kena tipu kawan, sampai hati dia. Tapi aku buat bodoh sbb aku sayang ikatan persahabatan kami. :')

Novelgurl said...

P/s: iklan..akk ditag join segmen..http://reality2fantasy.blogspot.com/2012/09/segmen-aku-sayang-kau-sahabat.html hee.

teha said...

ssh kn sbnr nye nak carik kwn yg betol2 bole dipercayai

Noraim said...

@Anonymous kita rasa apa yg awk rasa :(

Noraim said...

@I lah yg ni sama. yg atas tadi tak sama pn.