Blog Si Bakal Doktor

Monday, October 1, 2012

Tahniah akak! :)

Assalamualaikum :)

Entry ringkas untuk petang ni. Hikhik. Tahniah untuk kakak saya yang sorang ni. Tahniah anda menjadi orang yang komen paling banyak kat blog ni. Heee. Dan terima kasih jugak untuk top 10 di bawah. Terima kasih masuk blog yang tak seberapa ni :)


Ohh saya sangat jakun lagi guna benda alah ni. Hee. Baru je letak widget ni, tu pun dengan bantuan adik saya yang sorang ni. Terima kasih dik. Bantuan anda sangat dihargai. Hihi.

Ps ; Kelam kabut taip entry sebab ade kelas pukul 6 jap lagi. Baiiii.

Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

20 125 tapak kaki:

missSenget said...

eh..eh..

nama kite takde pn. T__T

Iffah Afeefah said...

kemain lg akak tu kan haha

kiera'sakura said...

hahahahaha :p

anyway dik mengunjungi belog awk nie sama la mcm akak ziarahi awk. nk ziarah depan2 x mampu hihihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah2 =p

Novelgurl said...

sy ke? hee..sama2..ala..nk top 10 gak!

Everything's Everythings said...

Macam mana nak buat top commenter yg tak berubah angkanya eh?
top comment kt blog aku tu bila org lain comment nombor dia makin berkurang bukannya bertambah o.O

Everything's Everythings said...

ps: Datang dari blog Kiera melawat adik kesayangan dia haha

Woofer Storm said...

waa pndai juga ke minta maaf? =.=

mlm aim~

ஜ miss klanika ஜ said...

tahniah la jugak .ahah

sal ya said...

salya dengan anisalya tu org berbeza ke? ngee...

Noraim said...

@missSenget alaaaa nnti2 naik la. hee.

Noraim said...

@Iffah Afeefah ha'ah, akak tu mmg. haha.

Noraim said...

@kiera'sakura tu la kan, entah bila la dpt ketemu depan2. sobss.

Noraim said...

@Novelgurl awak la dik :)

Noraim said...

@Everything's Everythings entah la, baru je cuba letak benda alah ni.

terima kasih sudi singgah :)

Noraim said...

@Woofer Storm tak pyh nk perli sgt la.

Noraim said...

@sal ya kahkah tu kunfius ni kak sal.

HeNRieTTa JoSe said...

Ehhh rietta pown ada....hehehe....thank u...

ayut said...

dpt dh widget tu..bgus2x.. :)

kay_are said...

memang tak terkejar r aku kalau sampai 63++ komen die.. ish ish..