Blog Si Bakal Doktor

Tuesday, October 8, 2013

Dah Bertunang Kan?



Satu hari tu, ada seseorang tu dengan tiba-tiba pop up with a question. Mau tak terkejut saya dengan soalan tu.

Dia tanya "aim sebenarnya dah bertunang kan, tapi aim rahsiakan dari semua orang. Takpe orang faham. Aim memang nak rahsiakan pertunangan ni"  Eh?

Dah sejak bila pulak aku bertunang ni?

Memang konfius habis la aku masa tu. Haha.

Saya cakap takk, memang tak tunang segala lagi. Tengok, cincin pun takde kat jari ni. Tapi dia tu tetap tak percaya. Lawak sungguh lah muka dia masa tu. Entah dari mana lah dia dapat khabar berita macam tu.

Sampai ke hari ni, dia keep tanya "tunang sihat", "bila majlisnya", "nanti tema warna apa", "dah bincang ke dengan tunang tu" Hahaha.

Awak, percayalah saya tak ada tunang lagi. Tapi awak doakanlah ye :)



#Bila orang asyik dok tanya ada pakwe ke tak, senang je jawapan saya. Saya tak ada pakwe tapi ada suami je. Padan muka. Kuikiki :p



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

3 125 tapak kaki:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..sbb apakah soalan cmtu ditanya?

ayut said...

hihihi...blh ea tetibe je kena taye? :)

HeNRieTTa JoSe said...

Biasa klu org betanya nie...ada angin angin nye....brulah ditanya...xpe....jodoh pertemuan ketentuan Ilahi kan....