Blog Si Bakal Doktor

Wednesday, September 10, 2014

Hello September!



Hello, September!

Hari ni hari ketiga internship. So far okey la. Kerja tak banyak pun tapi ada la jugak kerja dari takde langsung. Ye dak?

Alhamdulillah. Semuanya baik dan berjalan lancar. Bos baik, pekerja kat sini pun baik. Ada hikmahnya dapat internship kat sini. Semua perkara yang diminta, alhamdulillah semuanya boleh buat dekat sini. See? Allah itu sayang sangat dekat hambaNya :)

 Tempat internship ni dekat dengan rumah. Boleh ulang-alik dengan motor saja. Dan yang ohsem nya dapat meja dan PC sendiri. Sakan la kan online tapi sekarang ni tak berani sangat la nak online. Elehhh mula-mula je tu. Muahaha :p

Tapi agak sedih la sebab tak boleh nak apply apa yang selama ni belajar. Alangkah indahnya kengkawan yang praktikal dekat syarikat research consultant. For sure mereka buat apa yang kita orang belajar. Tapi takpe la :)

Till we meet again :)



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

1 125 tapak kaki:

Anonymous said...

alhamdulillah, moga berjaya.