Blog Si Bakal Doktor

Sunday, February 15, 2015

Baju



Alhamdulillah, habis saje viva dan siapkan correction report, dapat panggilan telefon minta datang temuduga kerja. Alhamdulillah syukur! Tak perlu tunggu lama lagi. Dekat sejam jugak kena temuduga dan alhamdulillah dapat kerja yang sekarang ni :)

Kerja sekarang ni kena pakai at least baju kurung. Baju t-shirt muslimah tak dibenarkan sama sekali apatah lagi blouse. Saya sangat la suka dengan persekitaran sekarang. Rata-rata perkerja kat sini jadikan jubah sebagai pakaian harian. Lagi lah saya semangat!

Hari-hari uniform saya jubah. Nasib baik lah koleksi jubah banyak. Baju kurung letak dalam tak keluar-keluar pun. Memang di anaktirikan lah baju kurung sekarang. Alhamdulillah persekitaran ok, suasana pun ok, apa lagi yang nak?

Saya suka jubah ^_^


Mungkin akan settle down kat sini dulu buat sementara waktu dulu :)

Kat mana? Biarlah rahsia hehe.



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

3 125 tapak kaki:

missShila Nget said...

wah.. tahniah..

bila gaji? nk tuntut hadiah....
hahaha

نورعيم said...

@missShila Nget errr gaji tahun depan hahaha :p

Miss Xyz said...

Yep, baguslah kalau pakai jubah yg menutup aurat & longgar. Jubah pun senang pakai, sekali je dah ahaha