Blog Si Bakal Doktor

Sunday, March 29, 2015

Jangan Mengharap



Jangan mengharap orang nak datang walimah awak, kalau ;

Awak buat musuh dengan semua orang.
Awak buat cerita.
Awak cakap benda tak elok pasal orang tu.
Awak sebar benda tak betul.

Natijahnya, orang lain pulak pandang serong dekat orang tu.

Awak buat cerita seolah-olah semorang kononnya nak rampas so-called-boyfriend awak tu. Haha. Please laa. Banyak kerja lain boleh buat.

Dan satu lagi, 'semorang tu' tak minat pun dekat boyfriend awak yang kononnya hot stuff tu. 'Semorang tu' tak cari boyfriend, tapi cari suami. Harap maklong!



Siapa makan cili dia terasa pedasnya.

Orang yang buruk sangka ni sangat rugi. Sebabnya tak pasal dia susahkan hati dia dengan buruk sangka pah ceroh :p



Terima Kasih Daun Keladi, Dah Baca Sila Datang Lagi :)

0 125 tapak kaki: